Ronneby NAT – SKK

Idag var det dags för Nationell utställning i vackra Ronneby Brunnspark. Totalt närvarade 24 Rhodesian Ridgeback i officiella klasser. Dagens domare var Natasa Davidocic från Serbien.

Primus vann öppenklass med Excellent och ck. och placerade sig som 3:e bästa hane.

Kritik:
3 years. Beautiful head. Good type. Kind expression. Black pigment. Lovely temperament. Good size. Excellent front. Good bone. Well angulated front & rear. Good substance. Level topline. Typical ridge. Free movement with drive. Nice presented.

Vilda blev 4:a i öppenklass med Excellent och ck.

Hittills i år har vi deltagit i 15 utställningar i Sverige och Danmark. På dessa starter har Primus fått 14 Excellent. Vid drygt hälften av tillfällena (8) har Primus bedömts ha certifikatkvalitet och vid fem tillfällen har han placerat sig i bästa hane. Det är bara vårt “Good” från Göteborg i januari som sticker ut. I skrivande stund ligger Primus på 16:e plats på SRRS lista över årets utställningshundar.