Billund – RRK DK

Igår var Lionridge’s Sir Ibsen (Primus) och Hazinas 7th Galactic Polaris (Bellum) på den danska Ridgebackklubbens specialutställning. Dagens domare var Sárka Stusáková, Tjeckien.

Bellum var på sin andra utställning och lyckades vinna sin klass och blev dessutom BIR Baby!

Excellent type of puppy, symetrical in outline, very nice headproportions but sligthly slooping underjaw, correct eyes, ears wellset, nice length of neck, nice witherindication, correct topline and wellset tail, nice indication of sternum, correct depth of chest, well angulated front and rear, he offers free lovely movement

 

Primus blev bästa öppenhane och vann hanhundsklassen, slutade som BIM! Primus inkasserade därmed sitt tredje danska certifikat och kan således ansöka om det Danska och Svenska championatet.

Very nice male, overall impression very nice, well developed body, shown in nice condition, masculine head, a little shorter nose, a bit broad in skull, nice length of neck, correct topline, tail wellset, well indicated sternum a little straight upper arm, nice depth of chest, well angulated front and rear, offers lovely free movement with good reach and drive.